14 September 2010

Raya !

Assalamualaikum

huh ! lama tak update !
bz makan lah katekann ;) . hari ni dah raya ke 5 . ikutkan lame lah jugak sebab raye nih tak banyak beraya ponn :) . equal tu duet raya pon siket :( . takpelahh , orang dah besa mane harap sangat duet kann :) . raya first kat ruma opa di batu gajah , first2 tuh besebese jelah sebab mmg family kite je ade ponn ,, then lepas smayang Jumaat tu lepas satusatu family datangg ,, hahaha . malam tu kami ber ikan bakar ! bhahaha makan besar lah katekan
raya kedua , haa tyme nih pi ruma tok di parit buntaq nuh , yang ada family paklang nan family kami jalaa tyme tuh ,
pas tuh same gakk ,, lepas satusatu family datang kecuali family pak ndak ,, dgaq crita dea sakit,, ishishh,,
pagi raya ketiga kami pi mancing ! bhahaha ,, aku tak mancing pon ,, malas :P then dgn hasil tuh ,, ikan bakaq lagii ! hahaha raya 4 pi taiping ,, braya lagi lahhh ,, tdoq sanaa..raya kelima ,, aku tgh type entry nih la !!!

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...