15 November 2010

something about Hardcore

Assalamualaikum .

okayy, okayy, aku mengaku, dulu mmg aku layan hardcore, blackmetal sume bagai, sebenarnya sekarang pon layan laagi ;P, tak dapat dinafikan , pengubat stress plg berkesan ,hahaha
cume sekarang kurang, sangat kurang, dengar bile stress, kalau tak, ke tong sampah lah lagu tuu,,
kenape tak layan ? semenjak aku tau itu semua pembohongan semata, kononnya antichrist, kononnya anti agame, tak terpikir ke kerajaan barat nak mengharamkan musik2 jenis tu ?
seperti yang dinyatakan tadi, itu semua pembohongan semata, carilah ape2 alasan pon yang mereka bagi, sebenarnya peng'halal'an musik2 ganas ini adalah salah satu agenda New World Order oleh Freemason (suatu organisasi penyembah Dajjal yang dimulakan oleh 'Knight Templar' yang menjumpai buku-buku sihir yang disembunyikan oleh Nabi Sulaiman A.S di dalam bilik rahsia di bawah BaitulMaqdis) untuk menyesatkan dan mempengaruhi minda seluruh umat sekalian alam untuk meninggalkan tuntutan agama masing2 dan mula menyembah iblis, dan Dajjal .

Freemason menjernihkan imejnya dengan membuat kebajikan, kerja amal, dan segala bentuk charity untuk memberi imej baik keppada mereka . namun , terdapat agenda tersembunyi disebalik penubuhan 'charity' iaitu adalah penyesatan seluruh tamadun manusia zaman moden , yang telah bermula sejak perjanjian untuk menyesatkan anak-anak Nabi Adam A.S antara Iblis Laknatullah dan Allah S.W.T setelah terciptanya Nabi Adam .
jadi, kepada mereka-mereka yang layan musik2 mcm ni,,
berpada-pada lah,
tak salah hanya dengar,,just jangan terikut2 dan jangan layan sangat ;]

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...