30 December 2010

Happy New Year 2011 !!



Assalamualaikum .
Masih aku tak mau percaya , aku baru je melapasi alam form 4 . Tahun depan SPM TT_TT
waaaa ! .terasa macam baru 8 minggu lepas je aku dok tidoq dalam kelas cikgu Hapizah aka cekgu BI aku .
waaaa! taknak masuk form 5 ! *guling guling bawah katil
ape ape pun itu lah kehidupan kan ? ^_^
ada yang datang ada yang pergi , contohnya , masa aku menaip post ini , tarikh 30/12/2010 jam 8.29 . Kalau fikir logik , masa dan time ini takkan datang lagi dalam hidup aku . *bangun daripada guling guling dan kembali duduk straight macam manusia biasa .

Do or die . setiap saat , minit , jam berikutnya , aku kene tempuh jugak , yang bezanya , bagaimana cara aku menampuhinya ( ceceyy ! ayat mintak kaki memang begitu ^^ )
Weather aku siasia kan or aku gunakannya untuk saat , minit , dan jam yang berikutnya

Azam aku untuk 2011 (semangat nih ! siap sound efek bunyi dram) :

- nak tunaikan tuntutan aku yang 5 waktu tu . (ingat 5 perkara sebelum 5 perkara ! )
- imnot aiming for just okay , instead , im aiming the best result for SPM , if somebody else can , why cant i rite ?
- Aku nak jadi rajin
- Tolonglah Izzul , jangan lah jadi pemalas lagi .
- Aku nak naikkan berat !! seingat aku , masa aku darjah empat (time sesi check berat dan tinggi tu) , berat aku 45kg , tup tup mase form 4 pulek , still 45kg , kurus siott ! nak gemokk ! *kembali guling guling
- Nak jadi sihat , exercise tu penting Zul !
- Taknak bangun lambat TT_TT
- Kurangkan online
- Kurangkan ber Facebook , rasenyer aku pon bukan lah addict sangat kan ?
- Tidur awal !
- Last but not least , nak master subjek Math dan Add Math ! yahhhhhhh !!!!

So Izzul , tolonglah berubah , setahun ni aje , lepas tu kau kompem bahagia ! *kembali duduk macam manusia normal

^_^

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...