30 December 2010

Kongrats to Khairul Fahmi Che Mat , Keeper Malaysia !



Assalamualaikum .
Haihh , semua orang dok cerita fasal Malaysia menang , aku pon nak jugak ! kwang kwang kwang ! ^^
Malaysia memang dari dulu juara , kita the best , kita ada menara tertinggi di dunia , jambatan paling panjang di Asia Tenggara . Pemimpin yang dihormati dunia , etectra lah ^^ .


Tapi kali ni aku takde mood nak sembang psal lain lain nak bercerita fasal the man behind the victory bagi aku malam tu , goal keeper Malaysia , Khairul Fahmi Che Mat . Betul lah kate ayahnda tersayang aku : " Kalau lawan bola n   mane-mane team yang menang , mesti ramai yang tanya saper score , padehal sebelum nak dapat satu score tu , dah beratus kali keeper tu save bola tu , sorang pon tak tanye fasal keeper tu " . Korang jgn nak tipu , betol kan ? ahahaha ! Kalau bukan sebab die , rasenyer dah banyak kudd puak indon tu score .
kan kan kan ?!

Aku pon taktau psal apalah , aku ni memang jenis suka goalkeeper yang muka stok pegi perang kaki bola lah katekan . Contoh , Oliver Kahn , keeper German . Same goes to Khairul Fahmi Che Mat here . Tengok semalam, Penalti pon die save , pastu dah berapa banyak dah die save , confidence beb die ! Hebat !!
Aku tak tengok sampai habes semalam , so taktau lah saper man on the match nyer . tapi kalau dapat kat orang lain , aku memang tak setuju !
GO MALAYSIA GO !!

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...