01 January 2011

Luqman dan Kening Beliau

Assalamualaikum .
Waahh ! ini post pertama dalam tahun baruu ! ^^ Happy New Year btw
Saya adalah seorang sepupu ni , Luqman namenyer . Biasalah dah namanya pun budak-budak , buas nak mampos ! geram je aku !  ahaha .
Rumah si Oman(Luqman ni tadi lah) ni dekat dengan rumah opah aku , cuticuti nie beselah kan ..
rindu opah . so adek aku dan sepupu aku due orang lagi (named:mamat n sapin !) tinggal lah dekat sane alang-alang hujung cuti nie . Sembang rindu tu mcm aku je yang duduk sane cuti nie , hahaha !

Skip cerita fasal kejadian di rumah opah dulu . Tadi , time masih pakai sweater di Cameron , ibunya marah beliau , sebab ape ? beliau mencukur keningnya sendiri ! ahahaha dah tahap buas terlampau itu ! sungguh !

Dahlah begitu , beliau menuduh mamat yang mencukur kening beliau . WOAHHH !! kecik lagii ~ dah pandai nak menuduh . ahha
Matimati si mamat tak mengaku die yang cukur . Last-last , barulah Oman mengaku . hahaha
Sungguh buas terlampau ! rasenyer sebuas aku dulu , rasenyer tahap keluar suara Godzilla menangis sebab tak dapat mainan Otromen jee ! sebuas abg aku pule ?
Die ade jugelah bab-bab mencukur nie , setakat mencukur rambut patung Barbie akak aku jelah .
hahahaha
Botak kudd ! menangis aku gelak time dengar cerita tu dulu .

Tapi , bab-bab mencukur bulu sendiri nih , rasenyer si Oman ini tadi memecah tradisi ^_^
salute lah keberanian budak ni tadi !
hahaha

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...