03 January 2011

Gadis berubah menjadi Jared Leto dengan kuasa Mekap



Assalamualaikum .
Sekali lagi , kehebatan ciptaan manusia yang berbentuk mekap terserlah . Kali ini , seorang perempuan me mekap kan diri beliau menyerupai seseorang yang aku sangat minat , Jared Leto , vokalis band 30 Seconds To Mars . wootss !
Okay first of all , kauorang tolong jangan fikir saya gay kerana saya bukan minat kepada diri Jared Leto ni sebenarnya adalah sikit . Tetapi , suara beliau yang sangat lunak !
Tak kira lah beliau buat suara garau ke , jerit ke , separa jerit ke , or serak-serak basah gitu , pasti sangat sedap ! Oke cukup , berhenti disitu , haihh .. kalau bercerita pasal orang yang disukai , langsung tak boleh berhenti kann ?

Berbalik kepada cerita Jared Leto tadi . eh silap ! berbalik kepada cerita mekap tadi . Jared ini pernah dinobatkan sebagai antara manusia tercantik pada tahun 1996 . Namun abang beliau yang juga drummer 30 Seconds To Mars , Shannon Leto , langsung tak hensem !! tapi main dram taknak kalah , semat nak mampos tak macam main dram , macam bantai orang .
^_^



























Oke sekarang cuba compare kan muke minah hensem ni dengan muka Jared di dalam musik video lagu From Yesterrday , sama bukan ?!
wahhwahh ! penting juga penciptaan mekap rupanya . untuk mendapatkan wajah baru .
Mungkun teknik ini sangat berguna untuk banduan yang lari dari penjara ^_^

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...