23 January 2011

Idea Yang Hilang

Assalamualaikum .
Actually nak buat satu pengakuan , ketika post ini ditulis , aku dah pon terlupa nak tulis pasal apa .
Tetapi digagahkan juga hati yang kental ini untuk menaip walaupun sudah terlupa hendak tulis apa . Apa mungkin akan datang kembali idea dikala post ini sedang ditaip ?
cehhh !! ayat taknak kalah !!
^^

Okay , mari mula dengan cerita lain dahulu . Semalam , sabtu 22 Januari 2011 , aku online Facebook sampai tengah malam . then offline , tidur .
Tadi , aku bangun tidur dalam pukul 10-11 mcm  tu .  actually kire awal jugak kalau nak ambil kiraa selalu bangun pukul 1 lebih ^^ heh ! balik kepangkal jalan , sebangunnya aku , aku online balik Facebook .

Kendian aku berfikir . Bengong Izzul , ape guna kau online facebook .. kau off tengah malam then online pagi2...
macam ade effect je notification kau tuu . ahaha logik kan kan kan ?

Terus loggoff balik sebab sememangnya notification tu takdepape..bukak lah YouTube sebab pagipagi mcm ni online nak buat ape kan..bukan ade orang online ponn..
my favourite song ! Vanilla Twilight from Owl City !!
HEH !! kau cakap macam mereka datang perform depan kau je kan ? padehal kau sendiri bukak video merekaa... -_-''

Selepas itu terlintas satu idea yang cukup bernas untuk aku post kan di blog ini .
Dan time aku tekan jee New Post di dashboard itu . Sertamerta idea bernas tadi hilang entah kemanaa .
Tetapi digagahkan juga untuk menaip .
Haihh terpaksa di stop disini lahh..kalau terlintas balik idea tuu . Insya Allah saya akan post

Have a nice day you all ^^
Assalamualaikum

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...