19 February 2011

Barcelona tewas !


kalau korang follow aku dari dulu , mesti korang tau team bola febret aku ape kan ? ok lah kalau korang nak tau jugak , aku minat Real Madrid (hala , Madrid !) . tapi aku bukan bersifat racist minat satu team je . hahaha . aku minat jugak AC Milan , Chelsea , Tottenham Hotspurs , Liverpool dan Barcelona . err , barca ? bukan musuh Real Madrid (RM) ke ? macamana tu ?eh sukahati aku lah taste aku . bhahaha !


so , bila tengok RM kalah dengan barca 5-0 haritu kan , err sebak + seronok aku -,- .

berbalik kepada topik . bila dapat tau barca kalah pulak dengan Arsenal tu terbeliak telinge aku . ye ye..aku dapat tau dari berita je , tak tengok sebab sekolah . heh -,- . , macamane team hebat boleh kalah dengan team yang naik turun naik turun tu ? haih , mungkin sebab lawan tempat sendiri , sebab tu boleh menang kot .

lepas match tu , Fabergas & Van Persie di interbiu dan mereka sendiri mengaku terkejut and kata Fabergas , beliau teruja dapat kalahkan team terbaik dalam sejarah . huuuu ~ . btw , kita tengok pulak macamane result bile Arsenal datang ke Barcelona .
^_^

*aku tau tak ramai sangat yang minat RM , so sini aku nak mengaku , aku tak minat RM tapi minat player2 beliau and jersey mereka cantik . so , agak panjang kalau aku nak cakap macamtu kat semua org , so lagi senang aku cakap aku minat RM , kan ?

3 comments:

Que a.k.a roulblur said...

aku suka real madrid sbb ada beckham ja tuu pon dlu..hahahha

fyna said...

arsenal best! =P

Izzul Amir said...

arsenal best sebab ada Nasri and Van Persie ^^

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...