27 February 2011

Lets eat while they're celebrating

Coldplay - Lovers in Japan live in Tokyo
*gambar tiada kena mengena dengan entry ini , harap maklum . saje suke suke nak letak . blog aku kan ?

Assalamualaikum
Rabu (23/2) lepas , amoi MC utk morning assembly sekolah aku ade bagitau yang esok (khamis) akan ade sambutan Maulidur Rasul dekat auditorium sekolah . start pukul 12.30 katenye . biaselah . dah namenye pon pagi . mesti lah mamai mamai bangun tidur aku tak habes lagi . so , balik sekolah tu aku tanye lagi kawan aku , betul ke esok ade sambutan bagai lepas sekolah . betul kate die . so agak sedih lah jugak sebab kesian dekat Wei Hong kawan aku sebab die dah 'booking' aku awal awal nak lepak dekat library study add math , sejarah , biology bla bla bla.. so terpaksa lah cancel T_T




lepas balik sekolah esoknyer (hari Khamis balik pukul 12.30) , sejurus lepas keluar kelas , secara automatik , kaki aku menuju ke arah kantin . mungkin didorong oleh perut aku yang asyik menyanyi dari tadi . rilek je aku kan ? orang semua dok pakat serbu auditorium , aku pulak pegi serbu kantin , bhahaha . alamatnye , mestilah aku lambat masuk auditorium tu ..

masuk masuk je , ade duetige orang tengah selawat dekat atas pentas . hampa aku , dah namenye sambutan , ingatkan ade lah makan makan ke ape . rupenyer ceramah je T_T . eh tamak kan kau izzul ? tadi dah pelahap dekat kantin pun nak makan lagi ? okay , lupekan . bile ustaz tu tengah ceramah tu , aku dengan Saiban boleh pulak rilek je tidur (baca:tertidur) (err..memang tertidur kot?) dekat seat tu , kami duduk dekat belakang sebab lambat masuk :P

so bile dah habes , aku terus keluar tunggu ayah hantar aku balik . eh teruknyer kau izzul , dahlah lambat masuk , awal keluar pulak tu . eh dah seat aku belakang kan ? pintu dekat belakang , takkan nak tunggu saf depan keluar dulu pulak . 
-,-

lepas sampairumah , cube teka aku buat apa ? TIDUR ! ^_^ .eh kau ni gile lah izzul dahlah tadi tengah sambutan tu kau tidur , balik pon tidur lagi ? eh diamlah kau !

sekali lagi , gambar tiada kena mengena dengan post ini

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...