15 February 2011

[Video] Lost



Assalamualaikum .
its from Coldplay . band alternatif rock dari London sejak 1996 . haa sebenarnya aku minat band ni lame dah . lepas aku belajar main gitar bagai tu . lagu first mereka yang aku belajar is Viva La Vida (long live life) . lepas aku belajar lagu ni , terus lupa chord-chord die . lepastu , aku cari pulak chord untuk piano . tapi malang tak berbau , terus aku lupa jugak , haih manelah aku letak kertas-kertas tu sume ek ?
layan ~
^_^

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...