23 May 2011

entry promote blog orang

hokay lets straight to the point ! malas aku nak buat intro dah . takde beza pon aku buat ke tidak . takde efek T_T sebab kebanyakan intro aku tak menarik , kan ?
haa nampak ? aku baru je tulis intro
-..-

these are bolgs of my closest friends :D

akmal faiz - the fun one :D
azam - donno what to say :D
azleeya - i think im jealous with hers :(
saiban - most of em are love story :D
hazim - siyes weh kau snap dalam lab 001 ?
nawa - im not gonna promote you after this . my blog are threatened with yours :|

and...the most reasonable blog to waatch for ~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
SAFUAN !! the poyo one !

1 comments:

Azleeya Marmalade' said...

and for the long time aku tak bukak blog aku rupanya kau promote blog aku yeah hahaha pdhal tade effect folowwers aku pun blablabla hahaha :D #PAHAL NAK JEALOUS DGN AKU PULAK ? -.-"

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...