31 May 2011

Izzul kurang sihat :(

sebenarnya bukan ade papepon . cuma letih . paham paham la kan kalau badan dah letih macam2 boleh jadi

aku letih sebab siang tadi . tengah hari aku main futsal . oh aku kira bagus la jugak . hehehe . tapi betul =P . aku kan sakit kaki lagi , lepas tu tadi pulak perut buat hal . so aku main 50-50 je . tapi ade jugak 1 gol . sorry guys tak dapat tolong banyak :(

lepas tu dalam petang pulak aku err..main futsal lagi . hehehe . tapi dengan orang lain and lagi bagus lah jugak . at least lebih dari satu gol . kaki aku main peranan penting dalam menyusah kan aku . so korang doa-doakan la kaki aku cepat sembuh :(

p/s: nak tengok wayang laa...

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...