19 May 2011

the result of the painful weeks

 "In school, you're taught a lesson and then given a test. In life, you're given a test that teaches you a lesson." - Tom Bodett



have i tod you lately that the past few weeks i have a painful exam weeks ? the weeks that i suffer from fever and sprained ankels and so on ? dammit its really are painfull if you are me . haha . dalam exam2 lepas . aku mengaku lah kan kat sini . result exam aku sangat teruk . i mean reaaaaaally bad . chemistry biology add math kompem tak pernah  lulus . yang lulus , semua cukup2 makan je

tapi exam ni aku tak tahu sangat sebab tak dapat result penuh lagi . tapi kali ni . aku ade effort siket lah kan utk study . walaupon sikit , pade diri aku sangat besar . result (setakat yang dah dapat) still middle2 je cukup2 makan and still teruk and still fail . tapi result adelah jugak kan meningkat dari yang sebelum ni .

but after all , at least i know that i am a better me .

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...