17 May 2011

what about now ?

ade sesetengah orang still tak sedar die tu sape kan ? kalau ade yang terasa diri , yes im talkin bout you !
aku x nak cakap pasal cantik ke tidak sebab tu sume kerja Dia tapi aku cakap pasal hak kita yang semua orang dapat . ramai orang x de confidence and selalu berserah pade takdir

ade jugak yang memang dah sedar , tapi buat endah tak endah nak ubah pendirian ke tidak . and boleh pulak tunggu setahun dua lagi baru nak berubah . Nabi dah sabda , orang yang cemerlang is org yang menjadikan harini lebih baik dr semalam and esok lebih baik dr harini . tapi kalau tia2 hari dok same je hidup x de semangat , cemerlangkah korang ?

kenape korang tak berubah sekarang je ?

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...