27 June 2011

5 perkara yang aku sangat nak buat ..


1 . baring atas air
nampak pelik kan ? tapi  ni laah realiti . sebabnya simple je . best..cuba bayangkan korang tgk baring atas air . perrghhh..cool kan ?

2 . terbang
aku bukan peminat tegar Superman ke hapa . tapi just untuk suka2 . aku suka travel dengan mudah . so aku terbang jelah .. takde traffic jam , takde susah2 nak cari parking , paling penting , takde eksiden . cuma kalau hujan + guruh tu susah siket lah :P

3 . main bola untuk kelab besar2 ^_^
perrghhh , sape taknak derr . kau main untuk kelab besar2 , duit kau dapat , famous kau dapat , harta kau dapat , pakat semua kau dapat lah . kereta power , perrghh . actually senang citer aku nak jadi kaya :P

4 . makan dalam kelas tanpa dikacau pengawas
bukan ape , korang kena faham . sekolah ACS umur die dah 100 tahun lebih . macam2 hantu dah ade kat sini . so dah macam2 sumpahan ade dekat sekolah tu . salahsatunyer is mengantuk . paling kuat gelombang die is dekat Lab 001 dengan Lab Mariana . korang dekat je dah terasa mengantuk yang tak tertahan . so kalau ade dapat mengunyah tu atleast dapat hilangkan laa mengantuk tu ye tak ?

5 . tidur
sebabnyer aku sangat letih + badan sakit2 . HAHAHAAH !! :P

3 comments:

Lindy said...

Totally agree with the tidur part. :)

sor-fiena said...

wahh , nak join :P

Izzul Amir said...

sor-fiena & lindy : so lets tidur ! hahaha

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...