21 June 2011

adalah perit bagiku . bukan bagimu

Assalamualaikum
kesian aku ~ pffftt ! HAHA
harini hari selasa . macam biaselah hari2 macam ni la selalunya team Kucing Muda B practise (baca:main) futsal . oleh sebab mereka kurang puas hati dengan team kami yang minggu lepas (sebab mrk kalah) , mrk ajak rematch dengan team members yang sama .. (explain: tiap2 minggu team members tak sama . kami tentukan dgn kira kaki macam ni : tam tam tok , buah ciku , saper kentot die anak cikgu) pffft . lawak kan ? cuma harini kami tambah dua member . sebab mingu lepas mrk takde . so agak ramai jugak lah tadi .

macam buiase kalau lelaki yang janji memang selalu kurang tepat . janji pukul 2.30 . aku memang awal sket lah kan . lepas balik sklah . ayah ambik bawak pi makan then terus hantar . aku sampai dalam pukul 2 . dan mrk sampai dalam pukul 3 . sejam lah kan aku tunggu . ==" . lepas sorang tu sampai . aku suruh ckp dkt die aku nak solat dulu . habis je aku solat , semua dah ada siap sound gua lagi derr . cpt ahh dah lambat ni . sial , sape yang lambat ntah .

lepas tu kami main
-
-
-
lepas tu 2nd half


haa ni yang jadi cerite ni . mule2 main tu aku agak2 dalam 5 gol lah jugak kan dpt :P . masuk je 2nd half , betis aku due due belah dah cramp . perghhh ~ sorry geng . aku dah tak form . so aku main simple2 je . takat sepak2 tu memang boleh . cume tak boleh lari :( uwaa ~

lepas main tu , aku kena tunggu ayah aku ambek . agak sejam setengah la kan aku kena tunggu . hehehe padan muke aku . nasib bik ade member tu promote kat aku kate lain kali kalau nak tumpang . boleh je :P . thankyou lah bro !

err , Alhamdulillah sekrang kaki dah sembuh :)



0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...