16 June 2011

Add math !!

hehehe aku sekrang baru nak mula bukak kertas folio addmath . cuti dulu aku tak bukak pon sebab aku dah survey awal2 kertas tu dkt sekolah and nampak macam susah . haruslah aku taktau buat kan . hahaha . so baru tadi aku mula belek2 kertas tu and rupanya boleh tahan jugak laa . takde la pakai formula lebih2 sangat . hahaha

so korang doa-doakanla aku cepat siap dengan selamat okay ? ^_^

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...