26 June 2011

aku nk mintak maaf ni...

ye ye aku nak mintak maaf . sebabnya dah 2 malam aku tak update blog kan ? sory sory ..
haslnyer semalam and kelmarin  viewers page akukurang 40 :( huaaa sobs sobs..

so dkt sini secara rasminyer aku nak mintak maaf sebab dah lama tak update blog . hehehe mesti korang ingat ape je kan , macam suspen je title nk mintak maap . masam dah ade dosa besar je aku . pfftt . haha

anyway puncenyer aku tak upate is sebab aku dekat Taiping 2 malam sebab ade family day dkt sana . hehe letih tu memang lah , tapi yang pentingnyer keseronokan dan jalinan yang dapat kita buat . hehe

and kalau korang baca semalam aku ade buat satu short post . actually saje nak test apps BloggerDroid ni . hehehe . baru je donlod . tapi function die just utk update post je . ingatkan boleh la check cmnt ke hapa :(

1 comments:

sor-fiena said...

kekeke~ ya ya , di maafin XD

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...