18 June 2011

alkisah jumaat

kali ni aku x tau sgt nak letak intro macam mane sebab tal bolek nak pikir intro yang sesuai laa :( . si kite straight to the point k ?

untuk korang2 yg x tau , semalam hari jumaat . so dah tau la kan ? harini hari sabtu . tengok title post . kisah hari jumaat . so kisah semalam laa yang aku nak story mory ni .

selalunyer hari jumaat kami tiga ber trisome akan lepak sesame kat sekolah (or kedai Kak Yah) sampai agak2 dekat2 nak masuk waktu solat jumaat macam tu kite akan gerak terus ke masjid . sebab sekolah dengan masjid negeri tak jauh pon . kite lepak kedai kak yah selalunyer makan lah ape lagi :P

tapi semalam aku lupa bawak dompet dtg skola . HAHAHA ! padan muke aku ==" nasib baik ade duit belanja mak bagi . atleast boleh lepas lah jugak makan waktu rehat and makan sementara nak tunggu pergi solat tu .

mase makan tu , slh sorg drpd trisome kite mengusik aku . " ala takper , kalo duit ko x cukup , duit ko kat aku kan still ade "

HAHA sial . aku tak terpikir pon nak gune lagi . tapi alhamdulillah duit mak bagi cukup :)

kbaii !

1 comments:

wawa :)) said...

nice entry , :) follow yours :D

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...