26 June 2011

family day

Haaa ni lah puncenyer yang aku tak de entry baru sampai 2 malam ni. As you know it. Aku dkt.taiping ade fmly day ofis mak aku. Memang tiap2 tahun jugak diorang buat. Cume aku tak ingat and tak retireti nak story mory kqt sini. Hehehe

Event sepatutnyer stat jumaat lepas. Petang rasenyer. Tapi aku akak ang and ayah beetolak lambat sket sebab kami nak enjoy dulu maharaja lawak. Hehehe. Qlhamdulillah sepah menang. Elok lepas maharaja tu habis. Kitorang baru nak pack barang bagai. Hahaha. Actually dari rumah ke tempt tu tak jauh pon. Dlm setengan jam jugak la dgn keta. Tapi dengan ketenruan tuhan. Ntah kenapa kitorng sampai deoat pukul.tiga pagi. Hahaha padehal maharaja habis pukul 12

Esoknya lepaa lunch (saje taknak cite ape jadi sblm lunch. Korg tau kan ape jadi. Bola golf yang aku pukul terbang kebelakang. Hahaha) baru start sukaneka. Aku participate dlm makan epal tergantung. Lps tu yang pusing2 kerusi lpstu kena cepat2 duduk tu. Lps tu lari dlm guni. Alhamdulillah team setakat yang aku main, team kiye kalah yang makan epal tu je. Spttnyer dah menang dah. Tapi disqualified. Hehe

Petangnyer kita main polo air. Alaa yang macam bola baling tuu. Team kita kalah sipi2 je. Sengit. Kalah pon penalti. Huh.

Esoknya yakni pagi tadi pulak ade dibuat lumba lari. Tari poj tak lari sgt laa. Sebab sebelum tu kita kena jalan jauh so agak penat dah. Track lari pon boleh tahan jauh. Utk ketegori lelaki 13-30 lelaki yang aku masuk. Dari 7 org aku dapat num 4. Abg aku juara. Atleast aku dapat lah jugak kan rm20. Haha

Lepas tu kami buat cari barangmeratatempat. Sebabnya diorang letak barang. Kita kena cari and brg tu kita dapat la. Aku ingtkan ade la tv plasma 32 inci ke, lcd tv ke, holiday ke disneyland ke. Padehal dieletak barang dapur jee. Hampeh. Aku tak jumpe pape ponn :-P

Gambar aku upload nanti jelaa ekk..
Hehehe
Published with Blogger-droid v1.7.2

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...