08 June 2011

first to arrive last to leave

gambar untuk sesiapa yang merindui aku :P
Assalamualaikum
Harini rabu kan ? yee tadi aku ade tusyen . kelas Chemistry sahaja . sepatutnya kelas harini 1jam setengah . tapi jadi sejam . punce ? cikgu lambat =,=" betul , selalu aku yang lambat , tapi tadi cikgu yang lambat . tak tahu la pasal ape kan . sampai setengah jam pulak tu lambat .

so dalam jangke mase setengah jam yang die lambat tu , ape sangat aku boleh buat ? berbekalkan duit yang tengah takde , aku pon turun jalan2 . last2 dah boring sangat aku amek henpon cikai ni snap2 gambar lah kann

nampak , kosong kan ? semua turun jalan2 laa

muke baru bangun tido and ye , rambut aku dah panjang -,-
and paling takbest is , aku kene tunggu sampai setengah jam jugak untuk balik . setengah jam lambat stat stengah jam lambat balik la ye tak ? tapi aku datang awal ? hmm..actually bukan ape..ikutkan kami balik pukul 7 and pukul tujuh jugak la kami balik tadi . tapi parents sampai setengah jam lambat ambik pulok . hmm
LAST ONE TO LEAVE ! waaaaa ~

tapi takpe lah aku dah biase . pukul 7 aku balik pukul 7 jugak diorang baru stat enjin kereta . pffttt

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...