19 June 2011

harini bosan :(

harini saya bosan :( tak buat ape ape pon harini

so otak saya kurang fungsi harini . so idea kurang . so post pon kelaut dah . hahaha . bangun2 je tak tau nak buat ape . so baring kjp dalam 15-20 minit macam tu . semata-mata pikir nak buat ape ek ?
rumah ni tak banyak aktiviti sgt . nak tgk tv . penuh dengan cerita indon and cinta je . tak habis2 .

so berbekalkan dgn muke tak basuh gigi tak gosok badan tak mandi , aku bukak laptop dan main game fifa . series aku tak hebat . level dah tinggi tapi player noob . maklumlah tak reti main :P . so tadi aku just habiskan duit beli player je . lepas tu , sekali sedar nak kena re-new contract budak2 tu sampai cecak 30k++ . aku ade above 10k je T_T

ko korang . sila beli player aku . aku ade jual walcott , and ferreira . sila beli sekarang !

kbai !

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...