29 June 2011

kaki bengkak lagiiii :-(

Semua punca dari waktu pkj sekolah tadi. Biaselah kan star yg sanhat hebat macam aku kena la selalu kejar bolaa..pffffttt perasan. Tadi kitorang main bola.

Suddenly mase.aku nak rampas bola.dkt budak tu mtah macamane aku boleh terjatuh. Then ibu jari kaki aku terkepak ke bawah. Mase tu memang tak rase apeape. Lepas tu yang perit.

Sejak lepas rehat ais aku letak je dkt tempat.seliuh tuu. Bengkak kott :-( boleh kata besar lah jugak. Pakai kaaut sekolah pon rase.ketat semacam. Nak berjalan pon terhencot2. Sampai ade veetain part dkt kaki aku tak rase pon lantai dipijak mase berjalan

Haihh..dahlaa seliuh ug dulu pon aku masih struggle lg bila nak solat. Ni pulak dapat sakit.baru. Dekat kaki same pulak tuu..haihhh :-C


Ps : tgk gambar tu. Nampak tak bengkak die? Berat lagi bahu memikulnya auu
Published with Blogger-droid v1.7.2

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...