13 June 2011

kami balik ke masa silam

sebenyanyer kami takde la pun naik mesin masa Nabil tu . kite tak perlu nak cipta mesin masa untuk imbas balik masa lampau . dah tak perlu dah nak suruh budak praktikal tolong tapau air untuk kitorang .

ape yang perlu ? (kerjasama!) balik ke kelas lam..hehehe bukan ape , harini dkt sekolah kitorang ade buat paper July so pihak sekolah guna kelas2 form 5 untuk exam tu . so kitorang terpaksa la guna kelas2 form 4 and diorang pulak cuti . sungguh tidak adil !

nk dijadikan cerite kite guna bilik darjah kami time form 4 dulu . haaa kan dah imbas kenangan tu..ambek meja , susun panjang2 dekat belakang . sama macam yang kite buat dulu..hehehe . the best part is , aku tahun ni setakat ni pegang rekod , tak pernah tidur waktu cikgu mengajar . ye tak pernah lagi . form 4 dulu ade . tapi tadi kami balik je kelas form 4 bukan jadi form 4 terus . aku boleh pulak tidur . maccam ape je kan ? nasib baik cikgu tak mengajar . so rekod aku masih goes on ! hehehehe

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...