23 June 2011

Lukisan '3D' paling tua




Assalamualaikum
korang first skali tolong jangan ingat 3D ni jenis macam katun upin ipin tu .
kalau korang ni myb laa kampung sket . 3D jenis yg ni is gambar (skrang wayang pon dah ade) yang kalau kita pakai '3D-glasses' korang akan nampak gambar tu macam timbul . tapi hebat ciptaan manusia pon , hebat lagi ciptaan Dia . kalau tau teknik yang betul , korang boleh tengok gambar 3D tanpa glasses tu pon .
aku tau cara dia ^_^

tapi utk entry ni . perhaps korang kena tengok pakai 3d-glass tu .yang bestnya , lukisan2 ni dah berusia 150 tahun . jangan la buat muke terkejut mcm tu







0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...