14 June 2011

my prestasi ! im declining !!!

agak risau jugak dengan ape yg aku alami skang ni . tak teruk and takde lah besar sangat masalah aku ni . tapi cukup utk merisaukan aku .

tadi aku main futsal . taapi aku tak main macam yang aku selalu main dolu-dolu laa..hmm..sebelum kaki aku sakit ni aku main okay lah , paling kurang banyak lah jugak gol . tapi sejak kaki aku sakit and sejak mamat itu sebabkan kaki aku x elok2 , aku main makin merudum :( mungkin jugak sebab kaki aku , tapi tu bukan alasan kan ? sepatutnya dengan condition aku skrang ni , atleast aku tak banyak lari tapi takdelah sia sia kan peluang mencurah macam tadi . selalu kalau situation macam tu aku boleh je gol tapi sejak akhir2 ni tak . :(

lepastu pulak , nak dijadikan insiden , mase aku nak tolak bola masuk gol tadi , Shahin aka keeper mase tu (die nak clear bola) tersepak kaki aku and aku pon PPPPERRRRGHHH !! tak tahan beb . nasib baik boleh tahan lagi -,-

tu lah . mungkin sebab kaki aku . takpe aku redha . atau mungkin jugak sebab keeper diorang time tu yang jugak Puyol dalam team kita yang against aku . takpe lah aku seda . cume aku harap aku dapat laa buat yang lagi elok kan...

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...