04 June 2011

Penangan Gambit Saifullah

Assalamualaikum
pernah dengar nama Gambit Saifullah ? aku pon tak pernah sebelum ni pffftt ! semua ni gara2 music video Prema Yin arahan Gambit yang agak tidak islam lah kate ko . dah lah tu , nak dipanaskan cerita lagi , Gambit (aku panggil G jelah ye) marah dengan orang2 yang 'mengutuk' video tersebut and paling aku marah beliau kutuk bloggers . hey ape salah aku ? aku takde pon kutuk kau sebelum ni ? (sekarang baaru terhegeh2 nak tulis) . tak caye tengok gambar kat atas . dah lah tu . di tweet pulak hari jumaat waktu solat Jumaat

So harini (actually baru tadi) aku pi lah melawat sat page G ni dkt Facebook and rase kesian pulak tengok beliau kene 'serang' macam tu sekali dgn rakyat-rakyat jelata FB nih . ade yang buat aku tergelak and ade buat aku sangat setuju ! korang pergi sendiri page G dekat sini .

aku taknak cakap banyak sebab aku taknak cari pasal . korang tengok jelah sendiri . aku pon tak sedar bile die tweet status tu . sedar2 je dah ade . ade yang cakap semalam (jun 2) . entahlah

klik untuk gambar lebih besaaaaaar ~




and yang aku setuju ..

and

yang pasti itu bukan Zizan yang sebenar
AND yang paling aku sangat sangat setuju ! salute bro !

kah kah kah !
Heres the Music Video . Prema Yin - Marilah arahan Gambit Saifullah


errhh..dah lah tu pade ade dok tengok orang kene kutuk , baik aku layan gambar ni


haaa see ? kan aku dah cakap , Ronaldo tu minat Kaka . tengok tu , siap tukar jersey lagi...

aku minat Kaka
Ronaldo minat Kaka
so , aku = Ronaldo .
ewhh , aku tak berapa minat Ronaldo oke ?

tapi tapi , kalau aku =  Philipp Lahm ,
gyeaaah !!

tapi,, mereka panggil aku Ozil (sebab Izzul , Ozil , kan lebih kurang)

eerrrr

babai !

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...