07 June 2011

Radio sekarang

Assalamualaikum
Haa..selain dari iklan 24 hours a day and unstoppable dkt radio tu , punce aku tak dengar radio sekarang is sebab MOST of their songs is pasal baru jumpe kekasih baru , putus cinta , minat kat seseorang , and terbaru : TUNGGU ORANG LAIN PUTUS CINTA

 haa betul kan ? semua pon pasal cinta . tak paham aku -..- sebab tu lah aku tak dengar radio zaman sekrang .. hehehe .. and sebab tu jugak laa aku banyak minat Coldplay , Muse , and Green Day

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...