12 June 2011

waaaaaaa -..-

rupenyer sakit dari pangkor tu tak reda lagi -..- sabo jelaa..sori korang , disebabkan aku tak berapa sihat+letih+pening2+ and luka2 , so aku tak boleh nak basuh otak aku nak cari idea2 utk post baru . cume post2 ala kadar macam ni jee . huhuhu

korang tolong doakan aku baik cpt okay ? and jugak supaya aku dapat jauhkan diri dari game2 yang ade dkt rumah ni supaya aku dapat concentrate study tau . aku kan nak SPM taun ni . hoooo ~

mood : takde

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...