12 July 2011

(separa-segmen) aku nak buat segmen ? belum masanye lagi .



hehehe tunggu dulu . tungu viewers blog aku cecah minimia 250 per day baru aku akan consider nak buat . tapi entry ni lebih kurang-tak seberapa-nak segmen la jugakk...

actually aku dapat tahu blog aku ade letak dekat bloglist blog2 blogger tertentu (banyaknyer blogger) . ade yang aku kenal and ade yang aku tak kenal .. and myb jugak ade yang aku tak discover lagi

so mintak tolong . kalau korang ade promotelistkan blog aku kat bloglist korang , mintak tolong bagi aku link blog korang kayy ? nanti aku listkan satu2 (kalau ade lah . sebab rasenye tak mendapat sambutan kott lebih kurang-tak seberapa-nak segmen nii sobss sobss) . aku tak harap akan ade org yg bagi link . aku tak kesah lah . dah expect dahh . hehee . terkejut jugak aku tetibe jumpe name blog encikizzul kt bloglist org len

tak pun kalau korang ade jumpe memane blog yang bloglistkan blog aku , mintak tolong bagi link kayy ?

THANK YOU VERY MUCH

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...