22 July 2011

Chelsea vs Malaysia (gambar) encikizzul was there !

aku xnk cite bnyak sebab xde idea nk tulis ape hahaha . aku bg short notes jela k ? aku smpai sane dr ipoh dalam pukul 5 dgn abg aku . kami tgk berdua . masuk stadium pulak lebih kurang 7 malam and tempat duduk kami ade view yg sangat best !
chelsea pde mulanya dtg dgn 11 org yg ade star ade tdk . 2nd half pulak semua tukar . bnyak star masuk time 2nd half . sape pmain yg masuk act aku x tahu sgtt..kena cari lah . sorry guys :(
chelsea menang tipis . 1-0 jaringan Didier Drogba (betul . die nmpk besar gile. dlm tv kecik je) melalui sepakan percuma yang actually keeper tu dah dpt tangkap dah . seronok tgk diorg main wehh kate koo !! woohooo !! . okay cukup , terlebih eksaited pulak . aku pon terkejut msia boleh defend smpai chelsea bolos 1 gol je . tu pon free kick .

aku dh xtau nk kte ape aku sediakan gmbar jelaa k ? di snap dgn Canon 500D aku dgn lens besaq gedabak tu . aku x tau kenapa blur . act tak reti guna ponn HAHA ! or myb sebab kena selalu gerakkan camera tuu . still images pon susah la nk dpt..

ini abg aku . named Izzham

aku tau baju tu besaa , tak rancang pon pkai baju tuu . jgn mengata psal rmbut aku ! aku mmg x suka sikat rmbut . haha



minah ni duduk btlbtl belakang aku . kaki die sllu tkena badan aku . die kte sorry aku senyum and kata takpe :)


Torres : dua dari kanan . tiga dr kanan tu Ivanovic kot






yang aku kenal yang but kuning tu je . Shahrul Nizam . kapten Perak FA

Free Kick Frank Lampard

Villas Boas






ini freekick Drogba . yang gol tu








thanks sudi bace blog izzul :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...