19 July 2011

Contest : saya terbaik ! izzul amir di tag !


yeyeyyyy ~ ! blog #encikizzul di tag lagi oleh Blog Sayakinie kalini contest yg dibuat oleh org lain iaitu Je t'aime Intrigue . mintak kerjasama korang semua join boleh ? sebab ni contest pertama beliau . bagilah semangat siket kannn..

tapi maaf , zul takdapat nak join contest ni atas sebab2 tertentu yg mmg tak dapat dielakkan . maaf :'(

entry ni ditulis just nak tunjuk saye beri respon kpd sesiapa yang tag saye . kan saye dah ckp . hehehe

so korang please join kayy ?







thanks sudi bace blog izzul :)

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...