11 July 2011

encikizzul korang dilamar !

Assalamualaikum .
yup ! dilamar . pelik kan ? spm pon tak sampai lagi dah sampai lamaran ? eh aku lelaki . mane ade lelaki terima lamaran kan ? hehehe terkono korang !


see that ! dilamar menjadi ditaris . =="
act die ni kawan lame aku . nak kate lame tu tak la sangat . dulu kami selalu jamming sesame . maklumlah anak muda . pfffttt . haloba gila . semua dia nak try . tapi ntah kat mane silapnyer . band kite dulu hilang mcm tu je . betul ~ . aku tak tahu ape ape actually . tahu tahu je dah jadi macam ni :'(
sayang je . dah serasi kite dulu .

anyway aku mmg boleh main gitar cume suare aku takdela sedap sangat . org cakap macam Bruno Mars je . hahaha perasan tahap gaban .

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...