01 July 2011

GEGAR blog Julai 2011


segmen GEGAR blog bulan Julai 2011
nak join ? klik sini

oke sambung artikel ,

kebanyakan rakyat Malaysia ego . ini fakta yang semua orang pon taktahu . contohnya umum tau minum gula berlebihan hany akan merosakkan kidneyy kita . tapi dkt kedai masih lagi order minuman bergula and ade pulak mintak gula lebih . lagi contoh : semua tahu susu cair tu pon sangat tak elok . tapi masih lagi order milo ais susu lebih . ais pon tak elok . tapi selalu minum . Aji no moto yang banyaka diguna dlm msakan mcm tomyam atau sup pon tak elok sangat . tapi masih makan .

terutama budak2 . keropok atau gula2 memang dah tahu tak elok . tapi masih makan . tapi takpelah mereka budak2 . diorang bukan ambik tahu pasal kesihatan . tapi yang dah dewasa ini pon still lagi makan makanan yang tak elok . lepas tu complain sakit2 lah . ape kes ?

24 comments:

farysa allyssa said...

datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

Cik Ayu said...

Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

aku dan segalanya said...

gegar sana siniii


http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

akmal afiqah said...

piwet!! singgah dari segmen sifu ben. jom follow

http://ladypinkucuk92.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Alya Esprézzo said...

cakk cakk!! dtg dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

HaFizaH aYu said...

kasi gegar blog u plak..hehehe

http://ayuitukamu.blogspot.com

et said...

salam...

datang gegar sini

(owh cik squiqward)

Mieya Atiera said...

mieya datang membalas kunjungan..
btw, thanks for the visit..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

cik ayin said...

datang gegau sini pulak..ngeh3

EYFAalias said...

hi. eyfa datang untuk balas kunjungan. hehe. thanks sudi singgah blog eyfa. happy blogging yaw! eyfa follow sini ya? :)

G3-lina said...

hey hey hey!! ada rasa macam gempa bumi tak?? itu maknanya sye sedang menggegar blog anda! kalau takda.. cuba goyang2 kan laptop/pc anda.. mesti bergegar punya blog ni! hehe

ღ Sis Aieda ღ said...

datang gegar sini ((:

http://aiedasyid.blogspot.com

osHin said...

oshin datang menggegar kat sini !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Lulu Caldina said...

...hai awak.... selamat pagi ;)

Fadzmie Mohamad said...

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey said...

singgah dari segmen yang same
selamat petang tuan rumah ^^

AyiLarimA said...

Mira datang gegar ini blog.. hahaha.. mekasih dah gegarkan blog Mira. blog ni pun nice apa.. i follow u dear.. :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-

Shima said...

salam..buat lawatan susulan kat sini..nice blog in puple colour....:)

http://novel-shima.blogspot.com/

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...