03 July 2011

malaysia vs teipei

aku takde banyak nak cakap , just .
wow . rembatan aidil tadi tu . wow .
betul ke tu ?
org malaysia ke tu ?
macam tak je ?
tak sangke aku org melayu malaysia pon boleh freekick macam tu .
 taraf CR tu .
wow .
tak pecaye aku .
fuhhh

utk makluman , gol pertama malaysia ketika match dkt tempt lawan di score olh aidil (tak ingat zaquan ke zafuan) dengan freekick yang sangat cantik dari jarak jauh . malaysia tewas 3-2 tapi layak ke pusingan ke-2 sebab jumlah jaringan away gol .

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...