07 July 2011

Mid-Year exam result

Untuk pengetahuan korang korang korang semua yang masih tak tahu , pada tahun 2011 . saya berumur 17 . dan saya di tingkatan lima . okay sekarang semua dah faham ? good !

tadi siang (pagi) sekolah kita buat Hari Terbuka dimana ibu ibu bapak bapak (siapa yang punya anak bla bla bla...) penjaga , abang akak , tukang kebun mahupun bibik yang diupah akan datang ambik kad laporan exam tengah tahun tu . mid year exam (MYE) kitorang bulan 5 dan hari terbuka bulan 7 . dua bulan lambat . ape kejadah ni ? haha

so masuk2 je sekolah tadi (dengan muka separa takut) jalan straight terus kekelas . kenapa  separa straight ? sebab sebahagian diri aku nakal dkt sekolah and sebahagian lagi sangat baik . maksud aku sangat baik , cemerlang dan sebagainya . aku ingatkan tak belajar so aku dgn kompiden nyer bawak beg berjadualkan semalam punya time table . nasib ade buku sikit2 . boleh jugak aku buat . sekejap . okay dah tutup cerita .

lepas rehat barulah mak bapak boleh datang . sementara cikgu temubual mak bapak tu , aku dgn yg lain dok conteng white-board tulis welcome lah ape . aku ade lukis katun girl kecik comey je tapi tak sempat nak snap . yelaa sekolah mane boleh bawak henpon kan ? untuk makluman sekolah ACS dan sistemnya sangat matang . tak macam kebanyakan sekolah lain . tak semua okayy . macam budak . main permainan budak tadika lah . cth macam aci kejar , rebut kerusi . eh kalau ade sukaneka besar besaran takpelah jugak . ni suke2 je persatuan tu nak buat . ewww . susah nak percaya tu sekolah menengah .

okay fine kite teruskan . hehehe saje nak tulis panjang2 sebab dah lama tak tulis panjang2 ni . hehe . overall dengan result aku yang teruk tu aku taklah dikira teruk . (macamana ni?) aku ade dalam ranking top 5 . actually dalam top 5 tu aku yang last . tak paham kan ? hehehe senang citer aku no. 5 dalam kelas . and the second malay . hehe .

see ? im the fifth !!

tak sepandai korang :(

thanks ! doakan aku lebin rajin lepas ni okay ?

2 comments:

CikMiMiey said...

ouh..my sis pon amek spm gak tahun ni .. belajar rajin2 biar dpt rezult gempak tuk SPM nanti .. :)

Izzul Amir said...

@CikMiMiey thankyouthankyou ~ hehe semoga berjaye jugak utk adik sis . kirim salam die ^^

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...