08 July 2011

pade aku chemist lagi senang dari biology.

Pada saye chemistry lagi senang dari biology. Ini yg kita dok argue dlm kelas tadi. Aku sorang nak kena lawan dalam 4org mcmtu pertahankan hujah masing2.

Aku dipihak chemistry lagi senang dan mereka dipihak biology. LkY aku tau memang aku fail due due subjek tuu. Tapi kalau diberi pilihan. Aku akan cakap chemistry lagi senang dari biology.

Ini ialah pendapat dan pendapat setiap orang adalah berbeza so korang tak bleh pertikaikan. Hehehe.

Biology terlalu complex bagi aku. Banyak sangat nak kena hafal. Lain pulak dengan chemist. Korang kena faham teori shj and korang sure boleh jawab. Tapi tu je masalah aku. Teori kejadah sume tak stdy. Tu yg fail. Hehehe

So aku tanya wei hong. No1 student dlm kelas kitorang. Beliau setuju dgn aku. Then aku tanye nawa. Beliau pon setuju dgn aku. Haaaa.

Then diorang cakap. Kalau tak stdy sbjk ape pon susah. Okay lets look it this way. Aku bagi contoh la k. Exam.
Lepas bio aku marks hanyaa belas belas and chemist pulak aku dapat 24. Sipi je lagi nak lulus. Walhal both subkek aku tak stdy bagai nak rak pon. Kadar yang sama. Tapi hemist aku lagi tinggi. Kalau stdy insya allah aku boleh lulus. Tapi kalau tak stdy mcm exam lepas.? Chemist aku lagi tinggi.

Senang cerita. Banyak orang banyak ragam. Lain orang lain otak. Lain mind set. Aku boleh buat ini kau tak boleh. Kau boleh buat itu aku tak boleh. Aku dok pikir benda ni je dalam otak tadi mase hijah tadi lastly aku ambik keputusan aku nak diam. Sebab kalau lawan balik takkan habis punye. Haha. Yelaa ini opinion kan. Bergaduh macamne pon takkan selesaii

:-P
Published with Blogger-droid v1.7.2

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...