05 July 2011

radio zman sekarang #2

aku dah serik dengar radio dah !
tak nak dengar ! taknak ! taknak taknak !!

bile turn on je . iklan . tuka siaran . iklan . tuka siaran . iklan jugak . okay takpelaa aku tunggu . maybe kejap lagi habis . ake dengar radio dalam keta . sepanjang perjalanan balik rumah dalam 20 min tu . iklan sahaje . korang boleh tahan ke situasi macam ni ?

okay sekarang dah dimainkan lagu . : "baby , baby , baby uuuuuuuu ~ . baby , baby , baby uuuuuuu ~" .
i was just like . =.='''
repetitive lyrics , takde seni langsung . okay fine . tuka siaran . lagu lain pulak . "dont call my name . dont call my name , alejandro . alejandro alejandro ... ale ale ale alejandro ~ fernando"
haram jadah ! ni kali pertame aku mencarut secara rasminya dalam blog . dok nyanyi lagu pasal ale ale ale buat ape . lagi takde seni .

diorang cakap repetitive lyrics atau lirik berulang2 ni dikira salah satu pemujaan kpd syaitan supaya setan tadi ni berkati lagu die and then hasut oranh untuk minat lagu depa . pfffftttt . nak kate logik pon boleh jugak .

so senang cerite . aku sarungkan mp3 aku tu kekepale . tekan play . pejam mate . tido . hidup aman . lagu pon best . senang cerite kan ? pade dengar radio yang iklan merepek tak henti2 and lagu ulang2 tu . eewww

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...