19 July 2011

SAYA NAK T-SHIRT DOMOKUN encikizzul di tag !



maaf korang semua terutama maaf kpd kawan (lah sgt) aku Qurai sebab aku tak nak join ponn

slh satu sebabnye is aku tak brp minat DOMO ni . saye lebih minat DANBO ^_^
kalau ade contest danbo , tentu dengan sepantas guruhkilattaufan aku akan serbu blog org yg buat contest tuu dgn harapan dapat menang laa . walaupon aku tak pernah mng ape ape pon T_T

tapi aku still lagi laa hapdate pasal ni utk menunjukkan aku beri response kpd SESIAPA yang tag aku . dgn syarat korang bagutahu lah akuu . kalau boleh ltk kat comment . kalau dkt shoutmix nnti takut aku terlrpas pandang pulak .

kalau korg nak join contest ni . sila ke blog Qurai . hehe









thanks sudi bace blog izzul :)

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...