10 July 2011

Sayakinie cari Q&K Blogger . encikizzul di tag !

Assalamualaikum .
first of all saye ucap thanks bebanyak kat Sayakinie sebab sudi tagg blog yg tak seberapa ni ke dlm segmen beliau . hehe
kalau korang nak join . sila ke blog beliau . klik je Sayakinie kaler purple kat line atas ni . hehe . tak pon klik je banner blog beliau tu .

dlm segmen ni diberi 3 soalan yang wajib dijawab .


  • "blog Sayakinie ni terlalu over kah ?"
hurmm honestly , saye tak kenal pon blog anda sblm ni . (tapi skrang dah kenal) . so saye bagi pendapat sekadar yang saye sempat nampak lah k ? hehe . rasenyer tak kot . blog anda tak berat . nampak smooth . comel . entry pon best2 . so tak terlalu over lah . cool je ^^

  • "Sayakinie ni blogger yang sombong?"
pfttt . sape cakap . saye dgn Nurhanisah (owner Sayakinie) ni tak pernah kenal pon sebelum ni . tetibe beliau tag saye . so sape kate sombong ? no lahh

  • "nasihat untuk Sayakinie utk blognya"
nothing much to say . just keep it up . buat entry best2 . jangan hampakan penyokong . jangan sombong . dan selalu lah tag saye . hahaha

so skrang nak tag sape plak eh ? hmmm...

kalau aku tag kat sorang kwn ni , boleh . tapi tak janji die akan buat . sebab beliau dah jarang bukak blogg beliiau .

blog Cerita Si Putera . 


3 comments:

Nisa Sayakinie said...

kringg2 , haha . answer nda sgtlah m'buat hati dy ketawa :P
*btw , gudluck dan mngkin anda akn mng sbb tak bp rmai sgt yg join :)

Izzul Amir said...

@Nisa Sayakinietq !

sorfiena said...

:)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...