14 July 2011

saye bukan malas hapdate..tapii..

Assalamualaikum
korang pernah tgk blog aku dari dulu ? sumpah korang tipu kan kan kan ? kah kah kah . kan dah berdosa . sebabnya dua duanya org (kalau sorg satu satunya org. klau dua , dua duanya org) yang prnh tgk blog aku dari zaman pembikinan atau dari zaman baru nak up hanyalah Izan Salleh , my kezen yang cun tak hengat (patutlah Alan melakat jer) and jugak Izzaty Hamdan , my sister . sila follow beliau sebab kesian tgknye merayu dari dulu lagi . diorg jelah yg selalu bagi sapot kt blog encikizzul ni secara diam mahupun secara terang terangan dengan tak malunya . kah kah joke .

tujuan aku tnye prnh tk tgk blog aku dari dulu ni sebabbyer kalau lah kan korg tgk aku dulu2 takpon bace entry (memalukan) lame2 aku tu , korg mesti perasan aku dah berubah . kalau dulu ade cakap blog aku funny . ade cakap care aku blogging best . tapi sekrang takde pon . sobss sobss .. sebabnye aku ade sikit hilang semangat . sebab lepas aku tgk blogger2 top msia pnye blog ni . cth mcm Hanis Zalikha atau pon mane2 blog lah kan . memang ade rase semangat . rase mcm nak jadi je mcm diorg . tapi ade sikit part dlm otak aku ni buat aku terpikir : "boleh ke jadi mcm diorg ? diorg cun . fans ramai . feymes . followers senang naik . viewers ramai gedabak . income beribuu , aku ape ade ?" . yes aku mengaku aku terpikir mcm tu . walau pon tak elok . berfikiran negatif aku taktau apesal aku asyik terpikirmcm tu jee . aku cuba nak buang mindset tu tapi asyik dtg balik jee . :(

aku pon taktau nak kate ape dah . tapi satu je tebiat dan mindset aku dari dulu : 


"aku takkan mengharap yang terbaik sebab kalau ape yg diharapkan tak tercapai , aku akan rase something yg betul2 buat aku kecewa . aku hanya mampu bersedia dan buat yang terbaik ."

anyway kpd followers readers viewers blogwalkers yg selalu tgk takpun sokong blog aku . au taktau nak kate ape dah . terime kasih bebanyak . sampai tak terkata tuu . percaye atau tak aku takkan terus blogging kalau tak pasal korang ;)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...