12 July 2011

sebaik saje aku bace ni , aku terus joget

Klik untuk gambar sebesar perut cikgu Hashim
hati mane tak joget beb ? soon as get this , aku terus jerit macam jumpe cekedis YUYU . lepas tu keluar bilik show off dkt adk n akak . pffftt . mentang2 akak aku kena pegi dlu2 . lepas tu joget tarian yang ade kat lukisan piramid mesir tu . nasib tak tukar kostume jee . hahaha

cume aku musykil satu je . yg siri 9/2012 tu kejadahnye ? first intake ke ? 2nd intake bile ? aku dikira takyapah pergi langsung ke ape ni ? anyone tolong jawab ? :P

untuk sesape yg nak check , klik sini and masukkan no IC korang kat kotak yg berkenaan

4 comments:

NISA NASI said...

ko joget ke?aku dulu siap ngajat+shuffle lagi bila dpt tau aku x dpt plkn..hahaha

Izzul Amir said...

@NISA NASIppffftttt . hahaha best kan ?

Nor Quraishia said...

untung ler ta dpat. ad0i :(

Izzul Amir said...

@Nor Quraishiahaha second intake tak umum lg kan ? tak sure lg laa :P

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...