09 July 2011

selalunyer manusia normal tidur berape lame ?

bace title kat atas tu . pade korang la kann rase2nyer manusia akan automatik bangun sendiri lepas tidur brp lama ? 5 jam ? 8 jam ?

aku paranormal percaya atau tidak itulah hakikat . malam tadi aku tidur pukul 2 tapi bangun pukul 11 . wow ! that makes me sleep for 9 hours ! itu pon aku senang letih bagai . manusia kena tidur sehari paling kurang 8 jam kan ? ni aku 9 jam =,= hebak tak aku ? sila mengaku .

best part is bangun je terus cakap henpon nak check comment blog . hehehe
aku ingat aku nak pergi BERSIH laa . bukan ape . aku tak bersih lagi ni . soo,, jom mandi !!

0 comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...