31 July 2011

selamat menyambut Ramadhan 2011 kepada para readers encikizzul :)

haha lawak tengok picture ni

Assalamualaikum dan alhamdulillah, berjumpa lagi kita dengan Ramadhan ;) .
jadi dengan ini saya ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan tahun ni :)
moga-moga sihat selalu sebab kalau tak sihat susah nak puasa , tapi kalau susah time puasa , pahala banyak kan ?
so err...selamat tidak sihat Ramadhan ini ;)

harap tahun ni rakyat Malaysia khususnya para pembaca blog encikizzul tak tinggal lah puasa
ini rukun islam ke empat , kalau korang tinggal jugak , korang berani ke mengaku islam ? hehehe hanya teguran semata ;)


haa dan jugak para pemain Angry Birds , (macam saya)
harap korang kurangkan main k ?
sebabnya encik burung ni pon puasa , kesian kat dorang puasa pon kena hayun bagai .
HAHAHA
lagipun main game ni kan senang mendatangkan bengang yang teramat , 
kurang pahala puasa korang . hehehe

kan aku dah cakap , sokong MU tak bagus. hahaha









thanks sudi bace blog izzul :)

10 comments:

Afiqa Dayana said...

Angry birds tu macam kenal :P
selamat berpuasa jgk sygg !
puasa penuh tau, b ! hihi

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hehe tumpang copy :P
hehe thankyou awak !
puasa penuh juge tau sayangg ;D

Etong said...

salam ramadhan :)

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

selamat berpuasa ;)

laskar pelangi said...

selamat berpuasa ye:)

MIDA MIDOT said...

Salam Ramadhan .Selamat menjalani ibadah puasa , selamat bersahur , selamat berbuka :)

Izzul Amir said...

@Etong salam ramadhan juge :)

Izzul Amir said...

@тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ hehehe thank you . salam ramadhan juge :)

Izzul Amir said...

@laskar pelangi time kasih :) ni nidji ke ?

Izzul Amir said...

@MIDA MIDOT hahaha thanks mida :) salam ramadhan jugak :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...