02 July 2011

semua org tau kan harini ade ape ?

so aku takyah la nk cite panjang lebar lagi kan ? hari sabtu : julai 2 , 2011 . semua murid 1 malaysia diwajibkan menyertai larian ni . aku rase maybe diorang nak kite jadi sihat kott . padehal tak jauh mane pon . 1.5km . aku tak rase pape pon . pfffttt . and padehal jugak , tadi budak2 tu tak lari pon . jalan .macam haram kan ? haha . aku , disebabkan kaki tak elok lagi , takat jalan jelaa . dekat2 nak sampai baru lari siket .

tapi jadi best bile selepas larian tu . sekolah buat senamrobik pulak . hot hot belake amoi form 6 instructur kt dpn tu . hahaha . aku join lah jugak . percaye tak ? tapi bile lagu bunkface keluar . aku dah tak senamrobik dah . aku lompat2 . maklumlah dah lame tak merase suasane gig . haha . time ni baru dapat peluh .

derr derr derr . sape minat bunkface derr ? sumpah aku tak minat bunkface . dulu2 mace kecik besaq semut aku minat la . malu jugak bile kenang balik . minat bunkface . eeee . hahaha . sampai beli Tshirt diorang yg tak tahan tu

lepas tu diorang buat match cikgu lawan team sekolah . bukan gaduh . tapi main bola jee . :P







ustaz rosman tgk nak menendang menatang tu . haha
lastly i ended up at my mums office :P

2 comments:

sor-fiena said...

hahaha . ya ya ^^ saya tahu :)
izzul masuk ke ? :P

Izzul Amir said...

ye saye masuk . hehe

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...