12 August 2011

aku nak melepass !!

assalamualaikum .
gabba gabba everybadeh !
hows it hangin yaww ?
dude ~
dan lain lain lagi

hehe dah lame jugak aku tak update kan ? korang rindu aku tak ? rindu ? OMG ! so sweat ~ :') . hah ?! tak rindu ? smpai hati . buat yang merindui tu..jangan risau..aku pon rindu korang..hihihi ^^ . jadi orang yang merindui dah pon dirindui . buat yang tak merindui tu ? anda dirindui jugak ;)

haha ape aku merepek ni ?


yes seperti di title yang korang baca tuu ,  aku nak melepas . eh eh , leklu leklu ~ tak habis cakap lagi ..
aku nak melepas kerinduan aku kat blog ni . hehehe . ye betul . entry bersifat tidak bersifat . tiada motif lain selain untuk melepas kerinduan sahaja . korang pon tahu kan aku dah lame tak hapdate . mesti korang musykil sebab selalunyer aku hapdate daily .

ekcellinyer aku cuba latih diri siket , normal lah manusia ada sifat ego kan ? nak tau apa aku dok latih ni ?
aku cuba buktikan aku boleh hidup tanpa online . ye betul . tolong jangan gelak and tolong jangan ingat aku gila . err bab gila tu takpe kot sebab izzul ni memang gila . ternyata YA ! aku boleh hidup ! wahahaha izzul ur the bestt !! hehehe

okay tu jee . babai ererybadeh !










thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

8 comments:

Afiqa Dayana said...

yess, imissyouusoomuch sayang !
hehehe :D

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hehe myt dear ,,

ILA HonEyBuNNy said...

hahahha...

sakan nak melepas rindu tu..ehheh

ya...mesti la boleh ja idop tanpa berblog...cuma rindu ckit2 jer kan kt blog..ahhahha

Izzul Amir said...

@ILA HonEyBuNNy aww haha betull
rindu rinduu !!

Cik Bell said...

hahahaha..mcm nie je????

Izzul Amir said...

@Cik Bell hehehe knp ?

Ain Atika Zailani said...

nyiahaha...izzul...betul ke tak gila ni? jom i teman buat check up nak? kihkih...jangan marah ye izzul i gurau2 puasa ni..hehe

Izzul Amir said...

@Ain Atika Zailani hahaha taknak nanti check up kena mkan ubat =.=
hehe saye tak gila cuma gilagila hihihi

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...