27 August 2011

antara lelaki dan perempuan..

Antara Lelaki dan Perempuan,

siapa yang paling pandai :

1.kawal keadaan ?
2.kawal emosi ?
3.pandai memujuk
4.ceria ?
5.sweet ?
6.kawal tingkah laku ?
7.sombong ?
8.fikir akibat dari perbuatan ?
9.penyabar ?
dan
10.siapa yang paling ego ?

tolong aku jawab persoalan ni ek ?
jawab di ruangan komen . thanks ^^










thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

10 comments:

nelly said...

susah nak pertikaikan ~

A.I.N.S.Y.A.H said...

1-9 pmpuan.. no 10 laki ;)
boleh camtu?

Dgyka Ussin said...

1. lelaki
2. lelaki
3. lelaki (tapi sometimes pujukan yang memang tidak boleh dipercayai. it's their natural ability nak pujuk pujuk orang ni)
4. ceria depends on individu itu sendiri.
5. perempuannnn lahhhhh sweet. lelaki bitter.
6. perempuannn kan ayu gitu.
7. perempuan. wajib lah sombong. kalau tak, tegor tepi jalan pun, dah layan. memanggg hergghh.. lah kan.
8. lelaki.
9. lelaki.
10. lelaki.

nampaknya most of the answers are LELAKI. but saya perempuan. kthanks.

laskar pelangi said...

dua dua sama ;D

aMira~ said...

ya Allah soalan.susah nie!haha
no1 L
no2 L
no3 P
no4 L
no5 P
no6 P
no7 P
no8 L
no9 P
no10 L

jehanfrhin said...

nak jawapan tipu ke jujur?? ahaks..

1. kebanyakkannya perempuan.. lelaki pon ada..
2. lelaki kot..
3. perempuan..
4. perempuan (kalo angin dia baik)
5. for sure pompuan.. ;)
6. perempuan..
7. ada lelaki & ada perempuan..
8. errr...
9. lelaki.. (coz sabar je kalo dgr anak dorng nangis tgh mlm..haha)
10. Lelaki!! keh3..

Kakkoii said...

meh aku tlg jawab..

1.kawal keadaan ? - lelaki
2.kawal emosi ? - lelaki
3.pandai memujuk - pondan
4.ceria ? - lelaki
5.sweet ? - pompuan
6.kawal tingkah laku ? - pompuan
7.sombong ? - pompuan
8.fikir akibat dari perbuatan ? - pompuan
9.penyabar ? - ada kene mengena dgn jantina ke??
10.siapa yang paling ego ? - jantan poyo ahaha

Mira Marcello said...

salam ^^

merujuk kt entri yg nie http://miramarcello.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html, sy berminat nk tukar link dgn akak kan? sy dah letak akak dlm bloglis, tp maybe lepas nie org ade prob bila klik blog kite kat bloglist akak. sebab kite dh tukar url blog. so mintak akak tukar url blog kite boleh? nie url baru http://miramarcello.blogspot.com

terima kasih ^^

Namee Roslan said...

paling ego? itu lelaki. yang lain tu semua tu lebih kepada sifat perempuan :) hiks. lagi2 yang pandai memujuk sweet ceria tu more tu gadis. betul tak?

Izzul Amir said...

@Mira Marcello woyy sape akak kau hah ? hahaha joke :P

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...