18 August 2011

ape dah jadi dengan notification facebook ?

assalamualaikum .
dah tidur ke semua ? haha ye lah , mentang2 aku tulis ni time malam kan..kay aku rase facebook mmg dah gila . first die buat chat jadi tah mcm hape2 tu , sekarang cuba tgk ape yang kena dekat aku :




baca dkt tab . klik utk gambar sebesar perut cikgu Hashim
tau2 lah kan kalau kita comment dkt mane2 post dekat group , klau org lain cmnt dkt post yang sama pon akan dimasukkan ke dalam notifications kita . lepas aku cmnt je , berduyun2 noti dtg . dan jumlah notofication jugak akan tertulis dkt bahagian tab browser tu . tengok aku punya berapa . -3 . ya betul . utk org yang belajar math tahu lah , negatif tiga . tapi dekat homepage takde pon kuar pape yang pelik .

malah menjadi lagi banyak :

klik utk gambar sebesar perut cikgu Hashim
sekarang dah jadi -5 . klau ikut teori matematik , -5 lebih sikit dari -3 . tapi dkt fb ni aku taktau nak cakap macamana . noti aku makin kurang ke makin bertambah ?



p?s : terima kasih kepada semua yang follow blog ni baru2 ni . aku dah tengok semua blog . takde yang tak best :)









thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)
bak kata Shane Dawson : ask me a question maybe ill answer it :)

29 comments:

Afriana Simpsonizer' said...

wah , pelik betol lah :O

Queen F said...

uish negatif? HAHA mark pening :D

laskar pelangi said...

FB sengal..sebab dia puasa kot..hik3 :D


jangan lupa singgah blog pelangi selalu...lalalalala..

Wadi AR said...

ce tnye mark jukerberg. beliau tahu

fiq. said...

tak pernah menghadapi situasi peliks ni lagi,,biaq betoi

fyna said...

fb memang makin lama makin tah apa2

teha said...

haih ~ camne bole jd gitu.. first time tgk.. hehe

Edy Fee said...

pelik jugak..aku penah dapat -1

wanyymisslady said...

sama lah .. kadang-2 ada jugak timbul -1 . tak paham apa fungsi dia -.-'

miss Tira said...

skunk da rmi org yg memandai...ubah2 fb jd -ve....risau la...mintak jauh bnda2 cmni...kne report...huhu

@juera said...

pes time jmpe ni..pelik2..huhu :)

padlie said...

Pelik..
Security FB dah makin teruk sekarang.. Saya terpaksa set fb jadi https:// sekarang..

pengemis Cinta~ said...

pc tak ada pun pelik2 macam tuh.hehe.macam padlie cakap, security fb tgh tak brape btol sekarang, pc set https:// jugak..takut kena hack;)

faRHa@miSS Vio said...

hahaha...skrg mmg dh rmai yg kene mcm 2... sbor je la...

Izzul Amir said...

@Afriana Simpsonizer' haha mmg pelik kan ?

Izzul Amir said...

@Queen F mark baru belajar math . hehehe

Izzul Amir said...

@laskar pelangi hehe btll , insya allah :)

Izzul Amir said...

@Wadi AR beliau belajar math la tuu
hahaha

Izzul Amir said...

@fiq. haha cerita hangat nii :P

Izzul Amir said...

@fynatau takpe sis !

Izzul Amir said...

@tehahaha pelik2 :P

Izzul Amir said...

@wanyymisslady dia nak suruh kita belajar math -,-

Izzul Amir said...

@miss Tira huhu btl2 ..

Izzul Amir said...

@padlie ahaha tahuu2 . saye pon buat . kdg2 je :P

Izzul Amir said...

@pengemis Cinta~ hehe btl2 tu . bahaye

cik pha said...

asal jadi cmtu lak erk?? pelik jugak aku =.="

amir aizat said...

erm sabor jer lar,huhu

Namee Roslan said...

haah la, saya pun ada tapi (-1) tak tau apa dia tu. click2 banyak kali pun dia tak hilang. fb makin lama makin membosankan. mcm2 perubahan. konon nk compete dengan google+ tu kot..sbb ramai kata google+ akan beat fb x lama lagi.

eVa said...

tak pernah dpt.. tp lama kelamaan fb makin aneh n complicated huhu

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...