14 August 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?


hehehe buat kesekian kalinya ! first time aku join segmen bro BA ni dlm bulan Ramadhan . jyeahh ~
hehehe . thanks kpd sesiapa yang sudi datangg ~ .


jemput jemput datang , anda sangat dialu alu kan ^_^








thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

59 comments:

Wannie Ariffin said...

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah blog yg best ni..
saya join jgk

Dynda said...

singgah from segmen beben :')

http://missdynda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

H.J said...

dah datang dah ni..ahaha

CKB said...

hye!

http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-kita-best-tak.html

haslinda said...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik LuLu SweeT said...

salam perkenalan dari cik lulu

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Aku DaN SeSuAtU said...

en purple

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

Cik Nisa said...

eh2 header dye comel . hehe

http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ked said...

ulaa..blog squidward best!hehehe

dtg singgah blog sy lak..
http://dearked.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

CikMiMiey said...

singgahan balas. belog BEST ! lagi2 sume org teruk kecuali si squidward tuh ! haha ~

cik violet said...

dr blog abg ben..salam kenal ;D

p/s ; nak mntak tlg..hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

Cik Meifaa' said...

saya singgah sini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

maszull said...

salam mama dtg dr segmen ben jom dtg blog mama...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

orul luna said...

http://sayesayangorul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
=)

Rahman Mohamed said...

~sesi melawat blog .. ~
sila2 la melawat saya ye

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben


hehehe. blog ni ada squidward lah kat header tu. haha

jemput singgah ke blog saya

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

salwaismail said...

hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

datang sini tengok kot2 ada yang best :)

Asyikin said...

join dan follow awak squidward ( comel je ) ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg bakal jd best ni

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's said...

cx dtg terjah sini balik drp segmen yg same!! :) pewit. bckgrnd awk chantek sbb purple. heheh cx suke! Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

mrs puex said...

Salam..

singgah dr segmen bro ben..

jom jenguk belog sy best ke x??

http://mrspuex.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

eila said...

hai singgah dr segmen abg ben...

Queen F said...

hai izzul saya datang sini :) selamat berkenalan! :)

W a n a Eiskay said...

Thanks singgah belog Wana tau. Singgah belog best ni jugak :D

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

maszull said...

salam mama dtg sini dr segmen En.Ben lawat blog ini..:)

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini...jom tengok blog anis best ke x?

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

❤nur' amalina❤ said...

love blue..
http://armalchentaputera.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html
jln2 n foloe..

ザイダツアズニ said...

salam ramadhan

datang dari segmen AB

belog cantik la +++++

jom singgah sini

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah sini dari segmen abg ben ..=)..

Amoi said...

singgah blog best :)

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Syahidi said...

salam....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

Nizam Ijam said...

best blog nie :)

udin said...

salam kenalan.. peh! aku suka header ko.. hahaha.. cayala.. keep it up!

p/s: sedey tak sempat nak join.. :(

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Syafiqa said...

Assalamualaikum, peminat squidward ye? Hehe btw blog nie, dari segi colour, ok sebab tak terang sangat. Kemas la blog nie. Semua ok, memang best :D salam ramadhan

Mizfantagiro said...

Salam kenal..neway..cute header..jom komen blog saye =)
http://dismybelog.blogspot.com

hanyzham hadny said...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

Nalisa Syahira said...

hye blog best . selamat berpuasa ye ,
http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Terbang Bersamaku said...

Singgah sebentar di sini dan salam ukhwah..
http://merpatiputih88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Acik said...

best bangat! bes ...

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

done follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Mohd Hakimi Zulkifly said...

Hai izzul..
MHZ dtg buat kunjungan bls..
Blog izzul ni best sebab ia simple dan menarik..keep up the good work

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

salam kenal....sy blogger baru...;d..dari segmen BA...;d

azlina_muhammad said...

salam...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

FYA PELANG! said...

pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




jmput jgk join sgmen :)

jehanfrhin said...

salam ziarah!!

singgah ke blog best~

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Fad said...

Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

Afiqa Dayana said...

blog you memang best !
hehe sedihnyaa tak dapat join :(

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...