27 August 2011

berbuka di Heritage Hotel


ni baru satu sudut, ade sudut yang lain lagik


Assalamualaikum . yo gabba gabba everybadeh ! :D

sape dok ipoh ? eh tak tak, aku bkn nak ajak korang keluar . mintak kebenaran fiqa dulu . baru boleh . tau Hotel Heritage ? dekat2 area jalan Raja Di Hilir . aku pon x tau eja nama jalan tu . bhahaha . aku tau hotel ni lama dahh . sebab opis mak gua selalu ade function mcm meeting bagai kat sini . so mak  aku akn dapat bilik and aku selalu lepak sabe sblm balik rumah ^^

semalam (26/8/11) kitorang kesana lagi. kali ni utk berbuka pulak. aku tak tau ade event ape sebab ramai jugak yang datang. aku tak kenal sorang pon . hahaha . sedap masakan die woo rugi korang tak join . yang masak pon chef hotel kan . paham2 lah . tapi seb baik chef tu tak lupa daratan, ade beliau masak rendang lah dan lain2 masakan melayu . aku datang2 je macam2 aku sumbat kat pinggan tu . then tau ayah aku kata apa ? 'rugi lah kau acik, orang amik sket2 laa . rase semua yang ada kat sini' . lepas aku pikiaq blek . btol gak en . bodohnye aku . bhaha . lepas tu aku teros meredah jelajah singgah tinggal jejak bagai kat smua tmpt buffet tu . macam aku slalu buat time blogwalking . hehehe bezanya termpat buffet tu takde shoutmix . ahh ape gua merepek ni !

layan lagi gambar . gambar gua takde

bayangkan, kat tengah2 dewan tu ade kolam PANJANG dan bukan bulat macam kolam ikan yg lain

sudut lain. ade nampak macam gerai ? BAWAH gerai tu sebenarnya kolam ikan

haa lebih kurang macam ni laa

pncuci mulut pertama : aku memang suka salad, dapat pulak chicken ham tu . sori lah aku nak lepas kan

berbalik pada kemelayuan . deasert kedua. aku amik kuih purple tu sebab aku suka kaler dia je . hahaha

deasert ke tiga . yes, purple lagi ^^ i loikee . hehe


babai !









thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

3 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

makan kat hotel mesti amek cikit cikit ,. nape ? heee

http://syazanasani.com

dylla fadzil 小草莓 said...

drooolsssss

Namee Roslan said...

amboi makan kt hotel. tak tapau bawak balik ke? gehee, nama pun buffet boleh amik sesuka hati.gehehe

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...